Monday, November 19, 2012

Laura Mercier Tinted Moisturizer - Laura Mercier Renkli Nemlendirici


I've been trying Laura Mercier's tinted moisturizer for a few weeks now. I heard a lot of people rave about this product, finally I cracked and purchased the small size. But, I have to say though it's not small :) The full size has 40 ml of product whereas this one has 30 ml of product. I don't think this is small at all and also it's the same size as a regular foundation bottle. On top of all that, it's priced at $19, whereas the full size is $42. Isn't this a steal? I think so :) 

Bir kaç haftadır Laura Mercier'in renkli nemlendiricisini deniyorum. Bir çok kişinin bu ürünü methettiğini duydum ve sonunda dayanamayıp küçük boyunu aldım. Küçük dediğime bakmayın, aslında hiç de küçük değil :) Tam boyunda 40 ml ürün varken, bu küçük boyla 30 ml ürün bulunuyor. Yani aslında hiç de küçük değil ve ayrıca normal boy fondotende de bu kadar ürün oluyor zaten. Bunların da üstüne tam boyu 42 $'a satılırken, bu küçük boyu 19 $'a satılıyor. Bedava gibi değil mi canım? Neredeyse öyle :) 


Back to the review, I was already convinced that I was going to like it and yes I did like it a lot after I used it. It's an amazing product, moisturizers well, adds a light coverage, looks very natural, covers most of my red spots and most amazingly it lasts all day. I feel like I'm becoming a fan of Laura Mercier products lately, I haven't decided if it's a good thing or a bad thing yet. It's definitely not good for my budget :)) Overall, I'm really pleased with this product and I'd highly recommend to try this if you are in the market for a good tinted moisturizer. You can find Laura Mercier products at Sephora. 

Eleştiriye geri dönelim, zaten ürünü kullanmadan önce beğeneceğimden emindim, ve evet kullandıktan sonra da bayıldığımı söylemeliyim. Harika bir ürün, cildi güzel nemlendiriyor, biraz kapatıcılık veriyor, çok doğal duruyorö yüzümdeki kırmızımsı yerlerin çoğunu kapatıyor ve en güzeli de bütün gün dağılmadan ciltte duruyor. Laura Mercier'in ürünlerine karşılık bir hayranlık başlamış olabilir bende, iyi mi kötü mü tam emin değilim, bütçeme iyi olmadığı kesin :)) Genel olarak çok memnun kaldım ve renkli nemlendirici arayışı içindeyseniz denemenizi öneririm. Laura Mercier ürünlerini Sephora'da bulabilirsiniz.
  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...